logo OPZ Geel
maak uw taalkeuze
homealgemeenurgentiewerkencontactnieuwssitemaplinks
Ga naar de introductiepagina van deze rubriekIndex-file nog niet aangepast
of er zit een foutje in !!

*Volwassenen
*Ouderen
*Jongeren
*PatiŽntenzorg

Tiendaagse van de geestelijke gezondheidszorg 2017

Van 1 tot 10 oktober wordt de tiendaagse van de geestelijke gezondheidszorg georganiseerd. Ook het OPZ Geel levert hieraan een bijdrage. Volgende activiteiten staan op het programma:

Start Herstelacademie Kempen
Dinsdag 3 oktober, startte de eerste sessie van de Herstelacademie Kempen. De Herstelacademie Kempen organiseert vormingen voor iedereen die in groep wil werken aan herstel: (ex-)patiënt, vriend, familielid, hulpverlener, vrijwilliger ...
Meer info op: http://www.herstelacademie.be/kempen.html

Voorstelling ‘Open Geest XL’
Op vrijdag 6 oktober om 20u15 in CC De Werft: voorstelling van Te Gek!? met onder andere Annelies Brosens, Christophe Vekeman en Guy Swinnen. Het is een unieke gelegenheid om mensen op een andere manier kennis te laten maken met psychiatrie en met het stigma dat rond psychisch ziek zijn hangt.

Meer info over de voorstelling op http://www.dewerft.be/kalender/kalenderitem_fiche.asp?voorstelling=3112


Taboe psychische problemen doorbreken door volksspelen
Onze ervaringsdeskundigen werken op zaterdag 7 oktober in Turnhout mee aan het taboedoorbrekende project ‘Taboe psychische problemen doorbreken door volksspelen’.
Meer info: https://www.gezondekempen.be/nl-BE/evenementen-11/taboe-psychische-problemen-doorbreken-door-volksspelen-3d5024ae-5c15-40d0-82ea-410be51eb5aa/


Het Bezoekerscentrum nodigt jou uit
In het OPZ-bezoekerscentrum Pas-sage vertellen mensen die het meemaakten over hun ervaringen. Met film, kunst en gedichten geven ze hun kijk op psychiatrie, hun ziekte en hun herstel.
Naar aanleiding van de werelddag Geestelijke Gezondheid op dinsdag 10 oktober richten ze zich speciaal tot jou en je naasten: cliënten/patiënten en familie.
Meer info in deze flyer: https://lamp.opzgeel.be/ict/org/cmspag.php?p=5819

Enkele interessante websites:

www.noknok.be

www.fitinjehoofd.be

www.hulpkompas.be

www.gezondekempen.be

www.samenveerkrachtig.be

Ga terug naar boven
Startpagina English homepage