logo OPZ Geel
maak uw taalkeuze
homealgemeenurgentiewerkencontactnieuwssitemaplinks
Ga naar de introductiepagina van deze rubriek
Zorggezinnen gezocht
Persbericht
Ongedwongenheid
LunchcauserieŽn
Avondseminaries
Studiedag 2018
Studiedag 2017
Studiedag 2016
Studiedag 2015
Symposium 2014 Gezinsverpleging
Studiedag 2014
Studiedag 2013
Studiedag 2012
Studiedag 2011
Studiedag 2010
Studiedag 2009
Studiedag 2008
Studiedag 2007
Nieuwsbrief
Projecten
Publicaties
Privacy navormingen

*Volwassenen
*Ouderen
*Jongeren
*PatiŽntenzorg

Seminaries

ForumVisie

Het OPZ wil nauw samenwerken met artsen, specialisten, therapeuten en psychologen uit de eerste en tweede lijn. In het kader van die samenwerking biedt het OPZ een aantal vormingsactiviteiten over diverse actuele thema’s aan. Ongetwijfeld leiden die contacten tot een breder inzicht in de problematiek die ter discussie staat, en uiteraard tot een betere afstemming.

Aanpak

Het OPZ Geel organiseert jaarlijks meerdere keren avondseminaries voor professionele partners. Er wordt een voordracht gehouden door een of meerdere sprekers. Opzet is de toehoorders zo actief mogelijk te betrekken en theoretische inzichten te toetsen aan praktijkervaringen. Tijdens de studiedag die in het najaar wordt gehouden, zijn er naast de referaten ook workshops.

Praktische informatie

De avondseminaries (AS) starten telkens om 20u15 en zijn bedoeld voor huisartsen, psychiaters, neurologen, psychologen, verpleegkundigen, therapeuten en andere professionals uit het werkveld van de gezondheids- en welzijnszorg.
Er is telkens een uiteenzetting door de spreker en een vragen- en discussieronde. De avond wordt afgesloten met een informele babbel bij een hapje en een drankje.

Waar?
Forum, Dokter Sanodreef 4, 2440 Geel
Routebeschrijving

Hoe inschrijven?
Deelnemen is gratis. Omwille van organisatorische redenen worden de deelnemers wel verzocht zich vooraf in te schrijven (via het online inschrijvingsformulier).

Ga terug naar boven
Startpagina English homepage