Naar de hoofdinhoud

Homepage

test30
visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel. U leest er meer over onder de knop Onze aanpak.

Afbeelding Gezinsverpleging

De Geelse Gezinsverpleging

Om de Geelse Gezinsverpleging in de kijker te zetten en nieuwe pleeggezinnen te werven voert het OPZ Geel de komende maanden een wervingscampagne. Er werd onder andere een nieuwe webpagina gelanceerd (met promofilmpje). 

Benieuwd? Surf naar www.geelsegezinsverpleging.be

OPZ Geel nieuws

  • Expo Houdini en Geelse pleeggezinnen winnen Geelse cultuurprijzen

    19/03/2024

    Op vrijdag 15 maart reikte de stad Geel de Geelse cultuurprijzen uit. Twee initiatieven die dicht bij het OPZ Geel staan konden hun nominatie verzilveren: De Geelse Gezinsverpleging wint de prijs "persoon van het jaar". Het kunsthuis Yellow Art wint met de tentoonstelling Houdini de prijs "cultuur, vrije tijd en erfgoed".

    Lees verder

  • Breng steeds uw identiteitskaart mee bij een (dag)opname of raadpleging

    05/03/2024

    Dit is belangrijk voor een correcte identificatie, maar ook voor de facturatie en terugbetaling. Want alleen op die manier kunnen we de derdebetalersregeling toepassen. 

    Lees verder

  • Minister-president Jan Jambon bezoekt Geelse Gezinsverpleging

    09/01/2024

    Naar aanleiding van de recente UNESCO-erkenning van de Geelse Gezinsverpleging kwam Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon op dinsdag 9 januari op bezoek naar Geel. Hij sprak er met vertegenwoordigers van de stad en van het OPZ Geel. 

    Lees verder

Agenda

  • Erfgoeddag in het Gasthuismuseum met lezing over Geelse Gezinsverpleging

    21/04/2024
    11u00-12u00

    Gasthuismuseum Geel - Gasthuisstraat 1 - 2440 Geel.

    Op zondag 21 april is het Erfgoeddag met dit jaar als thema "Thuis". Het Gasthuismuseum Geel organiseert die dag verschillende activiteiten waaronder een lezing over de Geelse Gezinsverpleging: De Geelse Gezinsverpleging – Thuis tussen de mensen en in de wereld.

    Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

www.werkenbijopzgeel.be