logo OPZ Geel
maak uw taalkeuze
homealgemeenurgentiewerkencontactnieuwssitemaplinks
Ga naar de introductiepagina van deze rubriekIndex-file nog niet aangepast
of er zit een foutje in !!

*Volwassenen
*Ouderen
*Jongeren
*PatiŽntenzorg

Veilingprocedure mei 2017

Deze veiling is afgesloten. Open hier de uitslag.

De veiling staat open voor zowel interne als externe bieders.

De aangeboden materialen zijn eigendom van de instelling en zijn gekend door de koper in de staat waarin ze zich bevinden. U kunt de aangeboden materialen bezichtigen. Hiervoor maakt u een afspraak met de medewerkers van de Aankoopdienst, Magazijn of Technische dienst.

De materialen zijn te bezichtigen vanaf 08 tot en met 24 mei 2017, enkel op weekdagen, tussen 8u30 en 16u00. Afspraak via tel. 014 57 92 06 (Aankoopdienst), 014 57 91 15 (Magazijn) of 014 57 90 07 (Technische dienst).

Na afspraak dient u zich te melden op Pas 228 in Geel. Via de achterkant van het gebouw komt u aan de receptie waar men u verder zal verwijzen. Voor verdere inlichtingen neemt u contact op met de Aankoopdienst op het nummer 014 57 92 06 (Frans Verschoren).

U kunt een bod doen van 08 mei tot en met 24 mei 2017 door invulling van het "Veilingformulier" met vermelding van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, afdeling (eigen personeel), datum, het geboden bedrag(en) en eventueel het aantal stuks dat u wenst te verwerven.

Voor elk artikel dient er het vermelde minimumbod gedaan te worden. Na evaluatie van de geboden bedragen kan beslist worden de loten al dan niet toe te wijzen. Bij niet toewijzing kunnen betrokken bieders geen rechten doen gelden.

Opgelet: Er dient één veilingformulier per gewenst artikel te worden ingevuld. Het aantal stuks dat u van één artikel wenst, kunt u op dat éne formulier vermelden.

Voor externe bieders:
U bezorgt het formulier onder gesloten omslag naar OPZ Geel t.a.v. Aankoopdienst, Dokter Sanodreef 4, 2440 GEEL of stuurt het naar volgend e-mailadres: aankoop@opzgeel.be. De biedingen via e-mail worden door de Aankoopdienst bevestigd en de afgiftedatum wordt op het formulier genoteerd.

Voor interne bieders:
Diegenen die tijdens de veilingperiode niet op dienst zijn gedurende de openingsuren van de Aankoopdienst (bv. vaste nacht) sturen ons een e-mail met de intentie een bod te willen doen. Nadien geven ze hun bod mee met de interne postbedeling. Een retourmailtje bevestigt de aankomst van het bod op de Aankoopdienst. Het is dan wel belangrijk dat uw naam en e-mailadres op de buitenkant van de omslag vermeld worden.

Ook bij loten met meerdere stuks dient men steeds per stuk te bieden. Biedingen op een volledig lot van één artikel worden pas in laatste instantie mee beoordeeld.

Alle biedingen worden ongeopend bewaard tot het einde van de biedtermijn (24 mei 2017). Na afloop van de biedtermijn worden de omslagen geopend, de biedingen geëvalueerd en de materialen toegewezen. Bij gelijke biedingen wordt gekeken naar de afgiftedatum voor uiteindelijke toewijzing. Het OPZ Geel behoudt te allen tijde en tot op het moment van de ophaling het recht om de veiling of stukken ervan te herroepen.

De uitslag van de veiling wordt via internet bekendgemaakt. Niemand wordt persoonlijk op de hoogte gebracht!

De verworven goederen moeten opgehaald worden ten laatste op 24 juni 2017.

Na de bekendmaking van de winnaars kunnen zij de aankoop vereffenen op de Financiële dienst die een “bewijs van aankoop” aflevert. De Financiële dienst stempelt dit document af en de koper kan met dit bewijs zijn goederen afhalen binnen de vooropgestelde termijn. De materialen mogen alleen opgehaald worden na vereffening van de verschuldigde bedragen.

Het vereffenen van de bedragen op de Financiële dienst kan alleen op maandag - woensdag – vrijdag enkel tussen 9u00 en 12u00.

Afspraken rond de ophaling van de gekochte goederen gebeuren via dezelfde weg als de eventuele bezichtiging van de materialen.

BELANGRIJK
Voor de afhaling van de goederen dient u met voldoende eigen mankracht aanwezig te zijn. Vergewis u op voorhand dat het vervoermiddel waarover u beschikt in staat is de aangekochte goederen te vervoeren.

 

Ga terug naar boven
Startpagina English homepage