logo OPZ Geel
maak uw taalkeuze
homealgemeenurgentiewerkencontactnieuwssitemaplinks
Ga naar de introductiepagina van deze rubriek
Bezoekuren
Verwijzers
PatiŽnten
Opname-eenheid
Dagkliniek
Behandeleenheid
Leefeenheid SP
Somatische eenheid
Polikliniek
Ter Kempen Meerhout
Vragen

*Volwassenen
*Ouderen
*Jongeren
*PatiŽntenzorg

Ouderen

foto OuderenDe divisie Ouderen richt zich tot mensen - ouder dan 60 jaar - met acute en/of chronische psychiatrische problemen.

We werken met multidisciplinair samengestelde teams: teamcoördinator, psychiater, algemeen arts, psycholoog, psychologisch-assistent, verpleegkundigen en verzorgenden, therapeuten en maatschappelijk assistenten. Op die manier kunnen we zorg op maat garanderen.

De divisie Ouderen voorziet zowel in voltijdse als in deeltijdse behandeling. Ook ambulante consultaties bij de psychiater en nazorg zijn mogelijk. Naargelang de behoeften en de problematiek wordt een patiënt in één van de leefeenheden binnen de divisie Ouderen opgenomen, of in de dagkliniek. Belangrijk hierbij is dat de psychiatrische problemen op de voorgrond dienen te staan, en dat er een zekere zelfredzaamheid en mobiliteit is.

Contact

OPZ Geel
Divisie Ouderen
Dokter Sanodreef 4
2440 Geel

tel: 014 57 91 11
fax: 014 57 92 38
E-mail: ouderen@opzgeel.be *

*Opgelet: e-mail is een onpersoonlijk communicatiemiddel, enkel bedoeld voor korte en niet-vertrouwelijke communicatie. Maak daarom geen gebruik van dit e-mailadres om vertrouwelijke gegevens mee te delen, omstandige boodschappen te brengen of hulpvragen te stellen. Neem in zo'n geval telefonisch contact op met de dienst. Dan spreken we met u af hoe we u het beste verder kunnen helpen.

 

Ga terug naar boven
Startpagina English homepage