logo OPZ Geel
maak uw taalkeuze
homealgemeenurgentiewerkencontactnieuwssitemaplinks
Ga naar de introductiepagina van deze rubriek
Bezoekuren
Verwijzers
PatiŽnten
Open opname
Gesloten opname
Angst en depressie
Psychosezorg
Structurerende zorg
Polikliniek
Dagkliniek
Zorghotel
Observatiehuis
Vragen

*Volwassenen
*Ouderen
*Jongeren
*PatiŽntenzorg

Volwassenen

foto Volwassenen

In deze divisie kunnen volwassenen met psychiatrische aandoeningen terecht. Het is de bedoeling om patiënten op korte of middellange termijn terug naar zelfstandigheid te begeleiden. Het OPZ voorziet in zowel voltijdse als deeltijdse behandeling (dag of nacht) en verzorgt ook ambulante poliklinische raadplegingen met mogelijkheid van psychiatrische thuiszorg en nazorg. Deze divisie telt een open en een gesloten opnameafdeling, drie behandelafdelingen (Psychosezorg, Angst en depressie, Structurerende zorg) en een dagkliniek.

Professioneel geleid en ondersteund door een team gespecialiseerde psychiaters, neurologen, algemene artsen, psychologen, therapeuten, sociaal assistenten en verpleegkundigen speelt de divisie Volwassenen snel in op de noden van de patiŽnten en stelt het alles in het werk om een behandelprogramma op maat aan te bieden.

De psychiatrische en therapeutische zorgverlening zijn maximaal op elkaar afgestemd. Daarom zijn de diverse therapievormen (psychotherapie, creatieve therapie, muziektherapie, bewegingstherapie) geÔntegreerd binnen de klinische setting van het psychiatrisch centrum en wordt er veel aandacht besteed aan overleg en intervisie tussen psychiaters, psychologen, therapeuten en verpleegkundigen.

Contact

OPZ Geel
Divisie Volwassenen
Dr. Sanodreef 4
2440 Geel

tel: 014 57 91 11
fax: 014 57 90 34
E-mail: volwassenen@opzgeel.be *

*Opgelet: e-mail is een onpersoonlijk communicatiemiddel, enkel bedoeld voor korte en niet-vertrouwelijke communicatie. Maak daarom geen gebruik van dit e-mailadres om vertrouwelijke gegevens mee te delen, omstandige boodschappen te brengen of hulpvragen te stellen. Neem in zo'n geval telefonisch contact op met de dienst. Dan spreken we met u af hoe we u het beste verder kunnen helpen.

Ga terug naar boven
Startpagina English homepage