logo OPZ Geel
maak uw taalkeuze
homealgemeenurgentiewerkencontactnieuwssitemaplinks
Ga naar de introductiepagina van deze rubriek
Actuele vacatures
Spontaan solliciteren
Werken in het OPZ
Personeelsbeleid
Statuut
Extra voordelen
Wervings-procedure
Getuigenissen van collega's
Video-getuigenissen
Stages
Vrijwilligers
Meer informatie

*Volwassenen
*Ouderen
*Jongeren
*PatiŽntenzorg

Werken in het OPZ Geel

Spreekt het werken met psychiatrische patiënten je aan? Beschik je over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kies je voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor jou.

We stellen meer dan 600 mensen tewerk in meerdere leefeenheden en met uiteenlopende taken. Grote kans dus dat een baan op jouw maat ertussen zit. We geven prioriteit aan een mensgericht personeelsbeleid en creëren ruimte voor individuele vorming en groei. Omdat we deel uitmaken van de Vlaamse overheid, zijn we een stabiele werkgever en geniet je van het Vlaams personeelsstatuut, aangevuld met talrijke bijkomende voordelen zoals een mogelijke vaste benoeming. Als overheidsinstelling hanteren we wel een specifieke wervingsprocedure.

Vaak hebben we meerdere openstaande vacatures. Maar je kunt ook spontaan solliciteren. Tijdens een stage in het OPZ Geel leer je het eerste klappen van de zweep.

Het grootste gedeelte van onze personeelsleden zijn artsen, verpleegkundigen en paramedici. Zij werken samen in multidisciplinaire teams. Maar uiteraard zijn we ook vaak op zoek naar andere deskundigen: technici, keukenpersoneel, chauffeurs, administratieve krachten… Enkele getuigenissen van collega’s.

Ga terug naar boven
Startpagina English homepage