Homepage

test30
Paviljoenen divisie Jongeren

Geen bezoek meer toegelaten in OPZ Geel en PVT Salto

Met ingang van zaterdag 14 maart is geen bezoek meer toegelaten in het OPZ Geel en het PVT Salto. De overheid legt aan alle ziekenhuizen en zorgcentra een bezoekverbod op om de verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Er wordt een uitzondering voorzien voor bezoek aan opgenomen patiënten jonger dan 18 jaar: een of beide ouders kunnen op bezoek komen. Gelieve vooraf contact te nemen met de afdeling. Ouders met ziektesymptomen worden sowieso niet toegelaten.
Familieleden van patiënten die zaken willen brengen of ophalen (bv. kledij of was) moeten vooraf telefonisch contact nemen met de leefeenheid.

visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel.

Lees meer

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

Job & stages