7 juni 2019 - Lunchcauserie

Deze activiteit is afgelopen

Ga terug naar het overzicht

Abstract

Je wil mooie dingen bereiken met je cliënt maar je stoot op bobbels. Niet leuk. Of zijn het kansen voor presentie? Met wie en hoe?
Presentie is niet nieuw, velen doen of zijn het. Toch blijft het interessant om onze praktijk mild kritisch onder de relationele loep te nemen. Wie weet komen wij en diegenen die we zo graag willen steunen er beter uit. En is dat niet precies wat we willen?
We hopen jullie te inspireren met het verhaal van onze eigen hoopvolle zoektocht rond de kracht van relationeel zorg verlenen!

Personalia

Mick Hutsebaut
Filantroop met het hart op de tong
Ervaringswerker in het HOP, team Bethanië

Hildegard Janssens
Zorginhoudelijk coördinator Pvt – Bw Zoersel, psycholoog Wissel, Srh coach en docent

Praktische informatie

De lunchcauserieën georganiseerd door OPZ Geel starten om 12u met soep en een broodje, waarna de causerie en het debat volgen. Bedoeling is thema’s aan te reiken die de brug slaan tussen psychiatrie en maatschappij. Lunchcauserieën zijn bedoeld voor een breed, geïnteresseerd publiek.

Wanneer: Vrijdag, 7 juni 2019 om 12u.
Plaats: Ontmoetingsruimte Forum, OPZ Geel, Dokter Sanodreef 4, Geel (parking rechts van de hoofdingang - hoek met Stelenseweg)
Deelname is gratis.
Voor artsen is accreditering aangevraagd (Psychiatrie, 2 CP).
Aanmelden kan via onderstaand formulier. (Lees hier hoe het OPZ Geel omgaat met de verwerking van uw persoonsgegevens).

Agenda

 • 10 oktober Avondseminarie

  10/10/2019
  20u15-22u30

  Forum OPZ Geel

  De avondseminaries (AS) starten telkens om 20u15 en zijn bedoeld voor huisartsen, psychiaters, neurologen, psychologen, verpleegkundigen, therapeuten en andere professionals uit het werkveld van de gezondheids- en welzijnszorg.

  Lees verder

 • Studiedag OPZ Geel - Zorg voor gezondheid

  05/12/2019
  09u25-16u30

  Cultuurcentrum De Werft - Werft 32 - 2440 Geel

  Voor de jaarlijkse studiedag van OPZ Geel werd deze keer gekozen voor het thema ‘gezondheid’ in brede zin, inclusief psychische gezondheid. We stellen hiermee een onderwerp centraal dat een grote actualiteitswaarde heeft en dat vanuit diverse perspectieven te bekijken is.

  Lees verder