Publieke veiling - uitslag bekend

Gepubliceerd op 06/11/2019

OPZ Geel veilde een groot aantal goederen, waaronder meubilair, professioneel keukenmateriaal en materialen en toestellen voor de bouw. Biedingen waren mogelijk tot en met zondag 5 januari, enkel met het daartoe bestemde veilingformulier.

Open hier de uitslag van de veiling.

De verworven goederen moeten opgehaald worden ten laatste op 31 januari 2020.

Na de bekendmaking van de winnaars kunnen zij de aankoop vereffenen op de financiële dienst die een “bewijs van aankoop” aflevert. De financiële dienst stempelt dit document af en de koper kan met dit bewijs zijn goederen afhalen binnen de vooropgestelde termijn. De materialen mogen alleen opgehaald worden na vereffening van de verschuldigde bedragen.
Het vereffenen van de bedragen op de financiële dienst kan alleen op maandag tussen 13u en 16u en op woensdag en vrijdag enkel tussen 9u en 12u.
Afspraken rond de ophaling van de gekochte goederen gebeuren via dezelfde weg als de eventuele bezichtiging van de materialen.

Belangrijk
Voor de afhaling van de goederen moet u met voldoende eigen mankracht / materiaal aanwezig zijn. Vergewis u op voorhand dat het vervoermiddel waarover u beschikt in staat is de aangekochte goederen te vervoeren.

Klik hier voor het volledige veilingreglement, de lijst en foto’s van de te veilen goederen.