Urban Walk & Run OPZ Geel

Gepubliceerd op 28/11/2019

Wandelen en joggen voor het goede doel door de gebouwen van OPZ Geel.

Donderdag 19 december 2019, tussen 16u en 19u30.

OPZ Geel heeft een warm en sportief hart en organiseert samen met sportclub Klimop Pas-sage tijdens de Warmste Week van Music for Life een Urban Walk & Run doorheen haar gebouwen voor het goede doel. 

Wandelaars en lopers vertrekken in ontmoetingscentrum ’t Vooruitzicht (Stelenseweg), waar supporters en deelnemers ook terecht kunnen in ons Warmste Café. Het verrassende parcours (2,5km) zal door heel diverse gebouwen lopen met hier en daar een muzikale link naar de functie van het gebouw.  

Inschrijven 

  • € 10 (€ 5 voor patiënten)
  • ter plaatse te betalen

Alle deelnemers ontvangen een deelnamebandje dat kan ingeruild worden voor een consumptie die avond in ons Warmste Café.
Info en inschrijvingen via https://tvooruitzicht.com/urban-walk-run/, hier geef je ook je startuur op. 

Iedereen is welkom! 

Ten voordele van Pas-sage vzw

Vzw Pas-sage is een kleine organisatie die zich sinds enkele jaren inzet om mensen met een psychische kwetsbaarheid in de Kempen te ondersteunen in hun ambities op vlak van kunsten, erfgoed, sport en cultuurbeleving. 

Pas-sage heeft een sterke band met het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Geel en omvat vandaag de kunstenwerking Yellow Art (atelierwerking), kunstenplatform RIFT, het bezoekerscentrum waar ervaringsdeskundigen jouw gids zijn en ontmoetingscentrum ’t Vooruitzicht waar iedereen welkom is voor een activiteit naar keuze.

Urban walk and run