Naar de hoofdinhoud

Werken bij OPZ Geel

Interesse in een job bij OPZ Geel?

Ontdek de openstaande vacatures

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

We stellen meer dan 700 mensen tewerk in meerdere leefeenheden en met uiteenlopende taken. Grote kans dus dat er een job op uw maat tussen zit. We geven prioriteit aan een mensgericht personeelsbeleid en creëren ruimte voor individuele vorming en groei. Omdat we deel uitmaken van de Vlaamse overheid, zijn we een stabiele werkgever en geniet u van het Vlaams personeelsstatuut, aangevuld met talrijke bijkomende voordelen zoals fietsvergoeding en maaltijdcheques.

Vaak hebben we meerdere openstaande vacatures. Maar u kunt ook spontaan solliciteren. Tijdens een stage in het OPZ Geel leert u het eerste klappen van de zweep.

Het grootste deel van onze personeelsleden zijn artsen, verpleegkundigen en paramedici. Zij werken samen in multidisciplinaire teams. Maar uiteraard zijn we ook vaak op zoek naar andere deskundigen: technici, keukenpersoneel, chauffeurs, administratieve krachten…