Naar de hoofdinhoud

Homepage

test30
Bezoek kan enkel op afspraak
Bezoekuren per afdeling Adres & route
bloesems aan het sportveld

Corona

We doen er alles aan om onze patiënten en bewoners tijdens de corona-periode te ondersteunen en om het dagelijks leven en de therapieën zo goed mogelijk verder te laten gaan. We begeleiden hen om verder te werken aan herstel en zorgen voor een aangepast programma van ontspanning en beweging. En we helpen hen om met hun gezin of verwanten contact te hebben wanneer dat mogelijk is. U leest er meer over onder de knop Patiënten.

visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel.

Lees meer

OPZ Geel nieuws

 • Geelse gezinsverpleging op weg voor een UNESCO-erkenning immaterieel erfgoed

  17/05/2021

  15 mei is de naamdag van Sint-Dimpna en net die dag maakte minister van cultuur Jan Jambon bekend dat Vlaanderen de Geelse gezinsverpleging voordraagt voor het Register van Goede Borgingspraktijken Immaterieel Erfgoed van UNESCO.

  Lees verder

 • Corona-virus COVID-19

  25/11/2020

  Hebt u vragen over het coronavirus of COVID-19? Hier vindt u een overzicht van een aantal nuttige en informatieve websites. U vindt er ook tips om mentaal fit te blijven tijdens de coronacrisis.

  Lees verder

 • Nieuwe PVT Salto wordt trendsetter

  27/05/2019

  De werken zijn gestart voor de bouw van een nieuw psychiatrisch verzorgingstehuis.

  Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

Job & stages