Naar de hoofdinhoud

Homepage

test30
visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel. U leest er meer over onder de knop Onze aanpak.

Afbeelding Gezinsverpleging

De Geelse Gezinsverpleging

Om de Geelse Gezinsverpleging in de kijker te zetten en nieuwe pleeggezinnen te werven voert het OPZ Geel de komende maanden een wervingscampagne. Er werd onder andere een nieuwe webpagina gelanceerd (met promofilmpje). 

Benieuwd? Surf naar www.geelsegezinsverpleging.be

OPZ Geel nieuws

 • Dag van de pleeggezinnen

  15/05/2024

  OPZ Geel en het stadsbestuur van Stad Geel maken op 15 mei – de naamdag van de Heilige Dimpna – traditioneel tijd om alle pleeggezinnen hulde te brengen voor hun onvervangbare inzet.

  Lees verder

 • Jan Bal nieuwe topman OPZ Geel

  02/05/2024

  De raad van bestuur van het OPZ Geel heeft Jan Bal (53) met ingang van 2 mei aangesteld als nieuwe administrateur-generaal van het psychiatrisch zorgcentrum.

  Lees verder

 • Expo Houdini en Geelse pleeggezinnen winnen Geelse cultuurprijzen

  19/03/2024

  Op vrijdag 15 maart reikte de stad Geel de Geelse cultuurprijzen uit. Twee initiatieven die dicht bij het OPZ Geel staan konden hun nominatie verzilveren: De Geelse Gezinsverpleging wint de prijs "persoon van het jaar". Het kunsthuis Yellow Art wint met de tentoonstelling Houdini de prijs "cultuur, vrije tijd en erfgoed".

  Lees verder

Agenda

 • Corasong

  24/05/2024
  13u30-14u30

  Forum OPZ Geel - Dokter Sanodreef 4 - 2440 Geel

  Allen welkom op de voorstelling Corasong! OPZ-koor de Kolibries, ervaringsdeskundigen, leerlingen van ‘Academie op Maat’ en anderen nemen jullie graag mee in hun verhaal.

  Lees verder

 • Zomermarkt

  29/05/2024
  11u00-16u00

  OPZ Geel

  Allen welkom op de zomermarkt!

  Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

www.werkenbijopzgeel.be