Naar de hoofdinhoud

Homepage

test30
visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel. U leest er meer over onder de knop Onze aanpak.

Afbeelding Gezinsverpleging

De Geelse Gezinsverpleging

Om de Geelse Gezinsverpleging in de kijker te zetten en nieuwe pleeggezinnen te werven voert het OPZ Geel de komende maanden een wervingscampagne. Er werd onder andere een nieuwe webpagina gelanceerd (met promofilmpje). 

Benieuwd? Surf naar www.geelsegezinsverpleging.be

OPZ Geel nieuws

 • Dag van de pleeggezinnen

  15/05/2024

  OPZ Geel en het stadsbestuur van Stad Geel maken op 15 mei – de naamdag van de Heilige Dimpna – traditioneel tijd om alle pleeggezinnen hulde te brengen voor hun onvervangbare inzet.

  Lees verder

 • Jan Bal nieuwe topman OPZ Geel

  02/05/2024

  De raad van bestuur van het OPZ Geel heeft Jan Bal (53) met ingang van 2 mei aangesteld als nieuwe administrateur-generaal van het psychiatrisch zorgcentrum.

  Lees verder

 • Expo Houdini en Geelse pleeggezinnen winnen Geelse cultuurprijzen

  19/03/2024

  Op vrijdag 15 maart reikte de stad Geel de Geelse cultuurprijzen uit. Twee initiatieven die dicht bij het OPZ Geel staan konden hun nominatie verzilveren: De Geelse Gezinsverpleging wint de prijs "persoon van het jaar". Het kunsthuis Yellow Art wint met de tentoonstelling Houdini de prijs "cultuur, vrije tijd en erfgoed".

  Lees verder

Agenda

 • Ikigai - van 27 april tot 8 september

  08/09/2024
  13u00-17u00

  Museum Dr. Guislain - Jozef Guislainstraat 43b - 9000 Gent

  Voor deze expo slaat kunsthuis Yellow Art in Geel de handen in elkaar met Aiseikai, een Japanse welzijnsorganisatie die het werk van kunstenaars met een beperking behartigt en het museum Dokter Guislain.

  Lees verder

 • Musica Divina

  18/09/2024
  16u00-19u00

  OPZ Geel

  Musica Divina is een jaarlijkse festivalreeks in de Kempen vanuit Festival van Vlaanderen rond 'hemelse en helende muziek'. Musica Divina start dit jaar in OPZ Geel. Dit event met als titel 'De tafel van overvloed - Een stilleven in E-groot'

  Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

www.werkenbijopzgeel.be