Naar de hoofdinhoud

Homepage

test30
Bezoek kan enkel op afspraak
Bezoekuren per afdeling Adres & route
Paviljoenen divisie Jongeren

Bezoekregeling

Bezoek is onder strikte voorwaarden mogelijk aan patiënten die opgenomen zijn in het ziekenhuis en aan bewoners van het PVT Salto. Van bezoekers en patiënten wordt verwacht dat ze deze voorwaarden stipt naleven. Let wel: bezoek kan enkel op afspraak. Zie voor meer informatie: Bezoekuren per afdeling. 

visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel.

Lees meer

OPZ Geel nieuws

 • Coronavirus COVID-19

  27/03/2020

  Hebt u vragen over het coronavirus Covid-19? Hier vindt u een overzicht van een aantal nuttige en informatieve websites.

  Lees verder

 • Mentaal fit blijven tijdens coronacrisis

  27/03/2020

  Hoe brengt u uw dag door tijdens deze coronacrisis? Op deze pagina geven we enkele suggesties.

  Lees verder

 • Nieuwe namen voor de leefeenheden bij divisie Volwassenen

  31/12/2019

  De leefeenheden in onze divisie Volwassenen hebben nieuwe namen. Met ingang van 1 januari 2020 spreken we van Opname-eenheid 1 en 2 en Behandeleenheid 1, 2 en 3 in plaats van Gesloten en Open Opname, Psychosezorg, A&D en Structurerende Zorg.

  Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

Job & stages