Homepage

test30
Iemand bezoeken bij OPZ Geel?
Bezoekuren per afdeling Adres & route
Sfeerbeeld PVT Salto

Eerstesteenlegging PVT Salto

Half juni werd officieel de eerste steen gelegd van het nieuwe psychiatrisch verzorgingstehuis PVT Salto. Het PVT biedt een gepaste woonzorgvorm voor een specifieke doelgroep van bewoners die tijdelijk of definitief niet zelfstandig kunnen wonen. De nieuwbouw aan de Stelenseweg zal bestaan uit vijf afzonderlijke villa’s met elk meerdere studio’s. Het geheel heeft het karakter van een ‘woonstraat’ zoals die in elke gemeente te vinden is.

visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel.

Lees meer

OPZ Geel nieuws

 • Nieuwe PVT Salto wordt trendsetter

  27/05/2019

  De werken zijn gestart voor de bouw van een nieuw psychiatrisch verzorgingstehuis.

  Lees verder

Agenda

 • 10 oktober Avondseminarie

  10/10/2019
  20u15-22u30

  Forum OPZ Geel

  De avondseminaries (AS) starten telkens om 20u15 en zijn bedoeld voor huisartsen, psychiaters, neurologen, psychologen, verpleegkundigen, therapeuten en andere professionals uit het werkveld van de gezondheids- en welzijnszorg.

  Lees verder

 • Studiedag OPZ Geel - Zorg voor gezondheid

  05/12/2019
  09u25-16u30

  Cultuurcentrum De Werft - Werft 32 - 2440 Geel

  Voor de jaarlijkse studiedag van OPZ Geel werd deze keer gekozen voor het thema ‘gezondheid’ in brede zin, inclusief psychische gezondheid. We stellen hiermee een onderwerp centraal dat een grote actualiteitswaarde heeft en dat vanuit diverse perspectieven te bekijken is.

  Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

Job & stages