Naar de hoofdinhoud

Homepage

test30
Bezoek kan enkel op afspraak
Bezoekuren per afdeling Adres & route
Afbeelding van het coronavirus

Corona

We doen er alles aan om onze patiënten en bewoners tijdens de corona-periode te ondersteunen en om het dagelijks leven en de therapieën zo goed mogelijk verder te laten gaan. We begeleiden hen om verder te werken aan herstel en zorgen voor een aangepast programma van ontspanning en beweging. En we helpen hen om met hun gezin of verwanten contact te hebben wanneer dat mogelijk is. U leest er meer over onder de knop Patiënten.

visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel.

Lees meer

OPZ Geel nieuws

 • Opgelet, Stelenseweg niet toegankelijk vanuit het centrum richting OPZ Geel

  17/08/2021

  Verkeer komende vanuit het centrum wordt omgeleid naar de Pas (volg de omleidingsroute). Zowel personeel als bezoekers kunnen het OPZ Geel steeds bereiken via de Ring --> Koning Albertstraat --> Dr. Sanodreef 4.

  Lees verder

 • 16e Studiedag OPZ Geel - Dilemma’s en grijze zones in de zorg

  10/08/2021

  Donderdag 2 december 2021 in Cultuurcentrum De Werft in Geel.
  Als thema werd bij deze editie van de studiedag van OPZ Geel gekozen voor ‘dilemma’s en grijze zones in de zorg’. We stellen hiermee een onderwerp centraal dat zorgverleners van verschillende disciplines aangaat.

  Lees verder

 • Bewoners PVT Salto nemen hun intrek in nieuwe gebouwen

  19/05/2021

  Zopas zijn op de OPZ-campus de nieuwe gebouwen van het psychiatrisch verzorgingstehuis PVT Salto in gebruik genomen. Het gaat om vijf villa’s met elk vijftien studio’s. Binnenin kregen de bewoners mogelijkheden om hun studio een individuele toets te geven en buitenom werd gezorgd voor veel groen. Belangrijk is ook dat er gekozen is voor zeer duurzame technische oplossingen.

  Lees verder

Agenda

 • Studiedag OPZ Geel - Dilemma's en grijze zones in de zorg

  02/12/2021
  09u30-16u30

  Cultuurcentrum De Werft - Werft 32 - 2440 Geel

  Met ‘dilemma’s en grijze zones in de zorg’ raken we een thema dat zorgverleners van verschillende disciplines aangaat. Wie namelijk goede zorg wil bieden, wordt er als vanzelf mee geconfronteerd.

  Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

Job & stages