Naar de hoofdinhoud

Homepage

test30
Bezoek kan enkel op afspraak
Bezoekuren per afdeling Adres & route
Afbeelding van het coronavirus

Corona

We doen er alles aan om onze patiënten en bewoners tijdens de corona-periode te ondersteunen en om het dagelijks leven en de therapieën zo goed mogelijk verder te laten gaan. We begeleiden hen om verder te werken aan herstel en zorgen voor een aangepast programma van ontspanning en beweging. En we helpen hen om met hun gezin of verwanten contact te hebben wanneer dat mogelijk is. U leest er meer over onder de knop Patiënten.

visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel.

Lees meer

OPZ Geel nieuws

 • Presentaties en livestream studiedag beschikbaar

  06/12/2021

  Op 2 december vond de studiedag Dilemma's en grijze zones in de zorg plaats. De presentaties van de lezingen en de livestream zijn beschikbaar op deze pagina. De livestream kan herbekeken worden tot half januari.

  Lees verder

 • Bezoekers OPZ Geel hebben Covid Safe Ticket nodig

  12/11/2021

  Sinds 1 november kunnen Vlaamse voorzieningen voor residentiële opvang van kwetsbare personen het Covid Safe Ticket (CST) vragen aan bezoekers om toegang te krijgen tot het gebouw. Ook in het OPZ Geel vragen we voortaan een Covid Safe Ticket aan onze bezoekers. We voeren deze extra maatregel in om bezoek te kunnen blijven garanderen.

  Lees verder

 • Opgelet, Stelenseweg niet toegankelijk vanuit het centrum richting OPZ Geel

  17/08/2021

  Verkeer komende vanuit het centrum wordt omgeleid naar de Pas (volg de omleidingsroute). Zowel personeel als bezoekers kunnen het OPZ Geel steeds bereiken via de Ring --> Koning Albertstraat --> Dr. Sanodreef 4.

  Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

Job & stages