Homepage

test30
Iemand bezoeken bij OPZ Geel?
Bezoekuren per afdeling Adres & route
Werkzaamheden Algemeen onthaal

Werken aan een beter onthaal

Dit najaar worden de receptie, de cafetaria en de binnentuin in de divisie Volwassenen in een nieuw jasje gestoken. Bedoeling is een beter onthaal en een gezelliger cafetaria te bieden aan onze patiënten en bezoekers. De renovatie verloopt in 3 fasen en zal afgerond zijn in januari 2020.

visuals

De aanpak van OPZ Geel

Wie bij ons komt aankloppen, kan rekenen op de inzet van gemotiveerde artsen en zorgverleners. We willen de beste zorgen in de beste omstandigheden bieden. Daarom stellen we de patiënt centraal en werken we steeds met beleid aan herstel.

Lees meer

OPZ Geel nieuws

 • Publieke veiling

  06/11/2019

  OPZ Geel veilt een groot aantal goederen, waaronder meubilair, professioneel keukenmateriaal en materialen en toestellen voor de bouw.

  Lees verder

 • Nieuwe PVT Salto wordt trendsetter

  27/05/2019

  De werken zijn gestart voor de bouw van een nieuw psychiatrisch verzorgingstehuis.

  Lees verder

Agenda

 • Studiedag OPZ Geel - Zorg voor gezondheid

  05/12/2019
  09u25-16u30

  Cultuurcentrum De Werft - Werft 32 - 2440 Geel

  Voor de jaarlijkse studiedag van OPZ Geel werd deze keer gekozen voor het thema ‘gezondheid’ in brede zin, inclusief psychische gezondheid. We stellen hiermee een onderwerp centraal dat een grote actualiteitswaarde heeft en dat vanuit diverse perspectieven te bekijken is.

  Lees verder

Werken bij OPZ Geel

Sfeerbeeld Werken bij OPZ Geel

Spreekt het werken met psychisch kwetsbare mensen u aan? Beschikt u over een behoorlijke dosis vakkennis, collegialiteit en verantwoordelijkheidszin? Kiest u voor een boeiende uitdaging in een dynamische omgeving?

Dan is werken in het OPZ Geel beslist iets voor u.

Job & stages