Naar de hoofdinhoud

Bezoekuren Jongeren

Bezoekregeling

Bezoek en toelatingen zijn mogelijk volgens de afspraken van de afdeling. De bezoekuren verschillen per leefeenheid. Voor meer informatie kunt u de leefeenheid contacteren:

Kids

Op woensdag van 13u tot 19u gaan de kinderen op bezoek naar huis (of liefst buiten de afdeling). Wij vragen dat alle ouders zich aan de afgesproken uren houden. Indien ze vóór 13u aankomen, vragen we hen om in de wachtzaal te wachten tot 13u.
Weekend: De kinderen kunnen in het weekend naar huis. Vrijdag om 14u kunnen ouders hun kind ophalen, zondagavond worden ze terug verwacht op het uur dat afgesproken werd.

Tieners

Op woensdag van 13u tot 20u gaan de tieners op bezoek naar huis (of liefst buiten de afdeling). Wij vragen dat alle ouders zich aan de afgesproken uren houden. Indien ze vóór 13u aankomen, vragen we hen om in de wachtzaal te wachten tot 13u.
Daarnaast is iedere avond ook een bezoek mogelijk van 19u tot 20u30.
Weekend: Tieners kunnen in het weekend naar huis. Vrijdag om 14u kunnen ouders hun kind ophalen, zondagavond worden ze terug verwacht op het uur dat afgesproken werd.

Crisisunit

De dagelijkse bezoekmomenten zijn in de avond tussen 16u30 en 20u. Bezoek wordt altijd afgesproken met de leefgroepleiding om het bezoek van de verschillende jongeren op elkaar te kunnen afstemmen.

For-K

De bezoeken met ouders en opvoeders worden geleidelijk opgebouwd. Bezoeken kunnen enkel in het weekend. De afspraken hierover worden gemaakt met de leefgroepleiding.