Naar de hoofdinhoud
Afbeelding met sfeerfoto van pleegmoeder en pleeggast

OPZ Geel zoekt een uitbater-gastgezin voor het logeerhuis De Dreef

Gepubliceerd op 10/07/2024

Logeerhuis de Dreef is een kleinschalig “zorghotel” met familiaal karakter, gelegen op de OPZ-campus. Het beschikt over drie kamers voor de opvang van pleeggasten uit de Geelse Gezinsverpleging waarvan het pleeggezin tijdelijk niet beschikbaar is. Een uitbater-gastgezin staat in voor de opvang van de gasten.

Wilt u van ons logeerhuis een gezellige plek maken waar steeds wisselende gasten zich welkom voelen? Bent u bereid hiervoor te verhuizen? Dan bent u mogelijk de persoon die we zoeken!

Het gezin beschikt in het logeerhuis over een ruime gelijkvloerse woongelegenheid met drie slaapkamers en een grote tuin. Op de verdieping is verblijf voor maximaal drie tijdelijke gasten ingericht.

Een gastvrije ingesteldheid is onontbeerlijk. Een opleiding in de zorg is niet vereist, wel een open communicatie met het team van Gezinsverpleging. Een combinatie met arbeid buitenshuis is mogelijk, maar voldoende beschikbare tijd is vanzelfsprekend wel belangrijk.

Het gastgezin en OPZ Geel werken samen op basis van een samenwerkingsovereenkomst. Een aangepaste vergoeding is voorzien voor de kosten en voor de geboden zorg. Deze vergoeding varieert naargelang het aantal dagen dat pleeggasten er verblijven. Bij afwezigheid van gasten is voor de beschikbaarheid een minimale vergoeding van 1300 euro/maand gegarandeerd.

Neem voor vrijblijvende informatie of een verkennend gesprek over alle voorwaarden en de samenwerkingsafspraken contact op met het secretariaat van Gezinsverpleging via telefoonnummer 014 57 90 89 of via e-mail gezinsverpleging@opzgeel.be.