Naar de hoofdinhoud

Infomomenten Gezinsverpleging

Deze activiteit is afgelopen

Ga terug naar het overzicht

Zou u ook overwegen om uw hart en huis open te stellen voor een psychisch kwetsbare medemens? Kom dan – zonder enige verplichting – naar een van onze infomomenten.

Op maandag 23 oktober 2023 organiseren we twee infomomenten in het OPZ-Forum: om 14u en om 19u30.

Tijdens deze infomomenten vertellen we over de verschillende vormen van Gezinsverpleging, leggen we uit hoe we onze pleeggezinnen ondersteunen en wat het engagement voor het pleeggezin precies inhoudt. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen en persoonlijk met mensen uit het team te spreken.

Vragen?

Contacteer ons via communicatie@opzgeel.be of telefonisch op 014 57 91 98. Geef bij voorkeur vooraf een seintje als u komt. Zo weten we hoeveel mensen we mogen verwachten.

Agenda

 • Studiedag OPZ Geel - Lichaam en geest: een veelkleurige wisselwerking

  07/12/2023
  09u25-17u00

  CC De Werft

  Op donderdag 7 december organiseert OPZ Geel een studiedag over de verhouding tussen de psychische en de somatische dimensie in de zorg. 

  Lees verder

 • Kerstmarkt

  08/12/2023
  10u00-16u30

  Forum OPZ Geel - Dokter Sanodreef 4 - 2440 Geel

  Op vrijdag 8 december kun je genieten van een warme, gezellige sfeer tijdens onze jaarlijkse kerstmarkt in het OPZ-Forum. Er zijn allerhande zelfgemaakte artikelen te koop dus als je jezelf of vrienden, familie ... wil verwennen met een origineel geschenk, kom dan zeker kijken. Toch niets gevonden, je kunt nog altijd iets lekker eten en drinken! We starten om 10u en ronden af om 16u30.
  Om 14u treedt OPZ-koor De Kolibries op.

  Lees verder

 • Urban Walk and Run

  19/12/2023
  16u00-19u00

  Stelenseweg 19

  Tijdens de Warmste Week nodigen we iedereen uit op de Urban Walk & Run, een wandel- en looproute op de campus en door de gebouwen van het openbaar psychiatrisch zorgcentrum. De opbrengst van dit event schenken we aan Kinderen in Zorggezinnen, een bijzondere vorm van gezinsverpleging/pleegzorg voor kinderen en jongeren voor kinderen en jongeren die zowel een verstandelijke beperking als een psychiatrische problematiek hebben. Iedereen is welkom op deze sfeervol verlichte avond die een unieke inkijk geeft!

  Lees verder