Naar de hoofdinhoud

In het fietsenatelier worden oude fietsen hersteld en opgemaakt voor verkoop. De fietsen zijn met zorg vervaardigd door onze deelnemers. Het is voor hen dan ook een enorme meerwaarde wanneer deze fietsen nadien effectief gebruikt worden door derden. 

Heeft u nog een oude of afgedankte fiets die u aan ons wilt schenken of bent u geïnteresseerd in de aankoop van een tweedehandsfiets dan kunt u terecht bij het fietsenatelier. We hebben heel wat dames- en herenfietsen (geen elektrische fietsen) in ons aanbod. Ook studenten kunnen bij ons terecht voor een kotfiets. Betalen ter plaatse kan cash of via Payconiq. Open hier onze flyer.

Openingsuren: we zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 9u30 tot 12u en 13u tot 15u30.

Contact

Fietsenatelier
Pas 228
2440 Geel

Tel.: 014 57 91 56
E-mail*: fietsenatelier@opzgeel.be

* Opgelet: e-mail is een onpersoonlijk communicatiemiddel, enkel bedoeld voor korte en niet-vertrouwelijke communicatie. Maak daarom geen gebruik van het e-mailadres om vertrouwelijke gegevens mee te delen, omstandige boodschappen te brengen of hulpvragen te stellen. Neem in zo'n geval telefonisch contact op met de dienst. Dan spreken we met u af hoe we u het beste kunnen helpen.