Naar de hoofdinhoud

Het Mobiel Careteam wordt georganiseerd binnen het provinciale netwerk PANGG 0-18 en biedt intensieve en langer durende begeleiding aan huis of in de context waar het kind/de jongere verblijft.

Doelgroep: kinderen en jongeren (0 tot 18 jaar) met een ernstige en complexe geestelijke gezondheidsproblematiek, waarbij het op verschillende levensdomeinen moeilijk loopt. De draagkracht van de context wordt overschreden. Een minimum aan veranderbereidheid is aanwezig.

Verantwoordelijke kinder- en jeugdpsychiater (binnen provinciale netwerk PANGG 0-18): dr. Goedele Meeus.
Teamcoördinator: Annemie Wauters

Aanmelden

Aanmelden kan bij het Aanmeldpunt (AMP) GGZ voor kinderen en jongeren van regio Kempen op het nummer 014 97 00 67.

AMP GGZ voor kinderen en jongeren is een samenwerking tussen CGG Kempen en de zorgprogramma’s Mobiel Care en Connect van Pangg0-18, regio Kempen. Verwijzers kunnen er terecht voor advies over GGZ-hulpverlening en voor aanmeldingen voor ambulante en/of mobiele ggz-hulp. Onze medewerkers besteden gemiddeld een half uur per telefonisch contact om de hulpvraag zo concreet mogelijk in beeld te krijgen. We proberen onze lijnen telkens met 2 medewerkers te bedienen, om zo eventuele wachttijden aan de telefoon te beperken. Het kan wel gebeuren dat de wachttijd oploopt. Ofwel probeert u dan later opnieuw terug te bellen, ofwel wacht u max een half uur. Onze excuses hiervoor en dank voor uw begrip. 

Bereikbaarheid Aanmeldpunt GGZ:

  • Maandag van 13u tot 16u 
  • Dinsdag van 13u tot 16u
  • Woensdag van 9u tot 12u
  • Donderdag van 13u tot 16u
  • Vrijdag van 9u tot 12u 

Website: www.pangg0-18.be

Download hier de folder.